Sporten met diabetes

Heb jij diabetes type I of II? Of heb je een verhoogd risico op diabetes?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je met fitness diabetes kunt bestrijden en verminderen. Fitness zorgt ervoor dat de lichaamscellen weer gevoelig worden voor insuline en de glucose uit het bloed weer gaan opnemen.

Bij ons kan je komen sporten onder begeleiding van de medisch fitness instructeur die geschoold is voor sporten met diabetes.

Wat gaan we doen?

Een individueel advies is erg belangrijk in jouw situatie, dus we beginnen met een uitgebreide intake. Daarna starten we met ons 10 weken programma. Het doel van dit programma is, om te zorgen dat jij na die 10 weken zelfstandig kan sporten en weet waar je op moet letten.

Tijdens het 10 weken programma maken we een trainingsschema voor jou en doen we elke week een 1 op 1 training.

Naast de 1 op 1 trainingen doe je mee met de medisch fitness lessen, waarbij je onder begeleiding van de medisch fitness trainer sport.

Jacob de Vlugt

The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Mark Faber
3 weeks ago
Ik sport met veel plezier bij The Sportsclub en volg al jaren de spinning lessen op de maandag en/of de donderdag avond bij jullie. De...
Karin Helder
a month ago
Fijne sfeer, goede begeleiding, netjes, goede apparaten (milon) lekkere koffie, welkom gevoel, kortom ik blijf nog wel even 😁
Marian van der Sluis
a month ago
super
wim hendriks
2 months ago
Place to be!
Scroll naar top